Menu

Tilbakemeldinger

Dere var helt rå, er en av de bedre foredragene jeg har vært på. Virkelig, virkelig bra. Sikkert fordi det forklarte så mye som har skjedd i mitt liv, men dog. Hilsen Anna

Vi var veldig fornøyd og det var mange positive tilbakemeldinger fra foreldrene i etterkant. Dere løftet frem et viktig tema som alle kunne kjenne seg igjen i og derfor tror jeg det skaper så stort engasjement blant de som hører på.
Tusen takk for en inspirerende og lærerik kveld.
Nina

Hei Line og Bente. Dere var veldig inspirerende og fine og samarbeide med. Camilla

Jeg er veldig fornøyd med kurset Høysensitive Barn hadde hos oss på Buer barneskole høsten 2018, vi lærte gode tips vi tar med oss videre i vår skolehverdag. Det var to engasjerende og kunnskapsrike foredragsholdere som virkelig kunne formidle fagstoffet sitt. Jeg anbefaler dette kurset til andre som jobber med barn og unge. Rektor Buer skole Heidi Vidvei

Tilbakemeldinger fra Karlsøy kommune:

Spesial pedagogisk konsulent Frank: Kjempebra kurs. Veldig fornøyd. Så plutselig mange barn som passer innunder den gruppen barn som de snakket om.

Fagleder Vannvåg oppvekstsenter: Alle i personalgruppe synes kurset hadde vært flott. Mange ting ble satt i system og personalet fikk aha-opplevelser i sin praksis.Det viser seg at mange ting og handlingsmåter er vi allerede begynt med, og det var en fin bekreftelse på at vi gjør mange rette ting i forhold til barn som vi mistenker er høysensitive. Vi starter med nye tanker og handlemåter i vår barnehage. :)

Fagleder Gamnes barnehage: Godt å få lære litt mer om typiske adferdstrekk og på hvilken måte vi som voksne skal handle og kommunisere, ovenfor særlige sensitive barn. I tillegg fikk vi bekreftet at vi absolutt er på rett vei i vår samhandling med barna, det å være tydelige voksne og tenke over hvilke valg vi gir de. Kjempebra!


siden administreres av GNett